Categorie: Actual

Un eveniment tragic s-a petrecut miercuri după amiază în orașul prahovean Mizil. Un bărbat a fost găsit împușcat în cap. 

UPDATE: "La data de 16 martie, în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Mizil au fost sesizați despre faptul că într-o locuință din oraș se află un bărbat decedat, la prima vedere împușcat în cap, cu o arma de vânătoare lângă el.

În baza sesizării s-a format echipă operativă care s-a deplasat, de urgență la fața locului, constatând faptul că cele sesizate se confirmă.

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", a informat IJP Prahova, cu privire la evenimentul de la Mizil.

UPDATE: Potrivit primelor cercetări se pare că bărbatul s-ar fi împușcat singur, cu o arma de vânătoare pe care o deținea legal. Surse neoficiale au declarat pentru Actualitatea Prahoveană că ar fi vorba de o sinucidere, victima fiind un om de afaceri din zonă. 

Aceleași surse au mai precizat că bărbatul ar fi avut probleme în familie. 

Cercetările sunt în desfășurare, legiștii fiind la fața locului. 

Știre inițială

Din păcate, victima în vârstă de 41 de ani nu a supraviețuit. Evenimentul a avut loc pe strada Tudor Vladimirescu, au declarat pentru Acutalitatea Prahoveană mai multe surse judiciare. 

Vom reveni cu detalii

Back To Top