Categorie: Actual

Un prahovean în vârstă de 46 de ani din Colceag a fost reținut pentru 24, urmând să fie prezentat judecătorului cu propunere de arestare preventivă după ce ar fi furat mai multe bunuri din gospodăria unei femei din același sat.

La data de 15 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Ciorani, în urma investigațiilor efectuate, în cadrul unui dosar penal de furt calificat, au identificat și ulterior reținut persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Colceag.

În fapt, la data de 11 martie a.c., polițiștii Postului de poliție Colceag au fost sesizați de către o femeie din comună, cu privire la faptul că în noaptea de 10 spre 11 martie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras din curtea imobilului o motocositoare, o pompă de aer, o trusă de scule dar și o cutie cu diverse bunuri folositoare în gospodărie.

Bărbatul în cauză a fost condus la unitatea de poliție, în vederea audierii, ulterior recunoscând fapta comisă.

În urma probatoriului administrat, față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet competente, pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Postului de poliție Colceag sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Back To Top