Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Aleșii județeni și consilierii locali din Ploiești s-au reunit, miercuri, în ședință comună și au votat proiectul de hotărâre prin care se solicită prelungirea, cu data de 1 aprilie, a contractului cu Veolia. 

În lipsa unei licitații finalizate pentru desemnarea unui nou operator care să asigure furnizarea agentului termic și în contextul în care actualul operator Veolia a anunțat, încă de la finele lunii octombrie 2021, rezilierea contractului cu data de 31 martie 2022, proiectul de hotărâre propus pe ordinea de zi, atât la Consiliul Județean Prahova, cât și la Consiliul Local Ploiești, a vizat solicitarea ca Veolia să asigure continuitatea contractului cu data de 1 aprilie pentru o perioadă nu mai mare de 90 de zile.

„Se solicită operatorului, Societatea Veolia Energie Prahova S.R.L., să asigurare continuitatea Contractului nr. 2776/5245/20.04.2004 de delegare prin concesiune a gestiunii serviciului public al județului Prahova de alimentare cu energie termică, produsă în mod centralizat în sistem producție-transport-distribuție, a municipiului Ploiești, completat și modificat, până la desemnarea noului operator, dar nu mai mult de 90 de zile, începând cu data de 01.04.2022”, se precizează în primul articol al proiectului de hotărâre aprobat.

Totodată, proiectul de hotărâre aprobat se referă și la constituirea unei comisii pentru predarea-primirea bunurilor la finalul contractului, fără însă să fie prevăzute obligațiile financiare invocate de operatorul Veolia, conform proiectului de hotărâre dezbătut, luni, în ședința Consiliului Local Ploiești.

Reamintim faptul că, luni, aleșii locali din Ploiești au prorogat proiectul de hotărâre referitor la prelungirea contractului cu Veolia, la acea dată fiind invocată realizarea unei ședințe comune a Consiliului Local și Consiliului Județean Prahova. 

Rămâne de văzut care va fi răspunsul operatorului care furnizează agent termic în Ploiești cu privire la solicitarea Consiliului Județean și Consiliului Local de a asigura „continuitatea” contractului și după data de 1 aprilie 2022.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Back To Top