Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa
Categorie: Actual

Ne aflăm sub auspiciile prosperității, runa Fehu aducându-ne bani, karmă, bunăstare, armonizare cu nevoile fizice și financiare, scopuri, promovare, autocontrol, echilibrare. Este urmată de Othala al cărei înțeles divinator este acela de proprietate, țară, om, permanență, sinteză, moștenire, casă, simț de apartenență.

Fehu are două aspecte: realitatea de zi cu zi a vieții și catalizatorul ce ne propulsează dincolo de scopuri. El este ceea ceea ce noi căutăm. Este, de asemenea, casa noastră. Ne aduce la realitatea zilnică și nu ne lasă să suferim după lucrurile imposibil de obținut. Fehu este o rună a câștigului material, dar, în plan superior, reprezintă și calitățile noastre morale. Semnificația cel mai des întâlnită pentru Fehu este aceea a prosperității dobândite prin hărnicie și răbdare, datorită eforturilor susținute. Othala ne arată că urmează o perioadă de prosperitate, succes financiar și echilibru în viața personală. Reușim să achiziționăm o nouă casă sau proprietate, ori să ne alegem un scop măreț pentru următoarea perioadă din viață. Othala ne spune că legăturile cu străbunii – materiale și spirituale – își vor face cât de curând simițite prezența și ei ne întind o mână de ajutor în situația cu care ne confruntăm. Problema este finalizată. Suntem recompensați pentru efortul în fructificarea calităților personale, fie cu bunuri materiale, fie cu bunuri spiritual.

Este importantă mai cu seamă vestea bună pe care o dă apariția runei Fehu într-un tiraj, inicând că se apropie zile de prosperitate! Tot ce ne dorim acum se realizează cu ușurință, vom putea să prosperăm financiar, să ne urmăm visurile, dar să nu uităm să îi ajutăm și pe ceilalți. Runa ne arată și că binele făcut altora se va întoarce înapoi.

Othala în ultima poziție ne oferă soluția problemelor: să fim pregătiți să renunțăm la prejudecăți, mentalități eronate preluate fără discernământ, să nu mai trăim în trecut, ci să ne manifestăm în prezent spiritul liber. Doar așa vom folosi din plin susținerea autentică a strămoșilor.

Sfatul runelor:

Este momentul să perseverăm în eforturile și activitățile noastre, deoarece va urma un câștig material substanțial, în pofida celor care ne împiedică sau a conjuncturii momentane nefavorabile. Ni se revelează sursa temerilor, angoaselor și tensiunilor ce pot denatura în conflicte. Rezolvarea situației cere schimbare de optică însoțită de multă răbdare și diplomație.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Back To Top