pașapoarte programari
Categorie: Actual

Numărul mare de solicitări pentru eliberarea de pașapoarte a făcut aproape imposibilă obținerea unei programări la depunerea documentelor. Se pare, însă, că unii și-au scos la vânzare locurile pe care le ocupaseră la “rând”. Problema este că o programare cumpărată este, pentru client, o pagubă și nimic mai mult, întrucât acesta nu o va putea folosi.

Autoritățile avertizează că utilizarea programării realizate de altă persoană nu este o soluție, pentru că ea nu va fi luată în considerare la ghișeele de la serviciile de eliberare a pașapoartelor.

“Pentru informarea corectă a cetățenilor cu privire la efectuarea programărilor on-line în vederea depunerii cererilor de eliberare a pașapoartelor simple electronice/temporare, efectuate pe platforma epasapoarte.ro, precizăm faptul că programarea este gratuită și netransmisibilă.

VEZI ȘI: Prefectura Prahova: Programul cu publicul, prelungit la Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte. Programările au ajuns la finele lunii iunie

De asemenea, neprezentarea la data și ora programată, neconcordanța între datele înscrise în formularul de programare (nume/prenume) și datele de identificare ale persoanei care se prezintă la depunerea cererii de pașaport duc la anularea programării”, a informat, miercuri, Direcția Generală de Pașapoarte.

Autoritățile au lansat un apel și către cetățenii de bună credință care, dintr-un motiv sau altul, nu mai pot respecta ora programării. Aceștia sunt rugați să utilizeze opțiunea de anulare. Astfel, locul va putea fi ocupat de altcineva, prin programate pe platforma dedicată.

Back To Top