Traian Băsescu
Categorie: Actual

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, ar fi internat înr-un spital din Paris, după agravarea bruscă a stării sale de sănătate, potrivit unor surse citate de G4media.ro.

Fostul președinte ar fi fost internat în cursul zilei de joi, cu probleme cardiace.

VEZI ȘI: Traian Băsescu, declarat oficial colaborator al Securității

O altă informație, publicată de Inpolitics, ar indica faptul că Băsescu ar fi suferit un accident vascular cerebral, din cauza căruia ar fi fost internat vineri.

Nu există nicio informare oficială cu privire la starea de sănătate a fostului președinte al României, dar știrile despre acesta apar la scurt timp după ce ÎCCJ a decis, prin hotărâre definitvă, că Băsescu ar fi colaborar cu fosta Securitate.

Update - Informații care nu au fost confirmate oficial indică faptul că Traian Băsescu ar fi, de fapt, internat la Bruxelles, după ce i s-ar fi făcut rău miercuri seară. Variantele apărute în spațiul public, de asemenea neconfirmate de vreo sursă oficială, variază de la posibilitatea ca fostul președinte să fi suferit un atac de panică sau un puseu de tensiune până la ipoteze conform cărora acesta ar fi făcut infarct sau accident vascular cerebral.

Back To Top