Categorie: Actual

Polițiștii din Prahova sunt în alertă după ce o femeie în vârstă de 30 de ani din Salcia a plecat de acasă împreună cu fiul ei minor, în vârstă de 9 ani și nu a mai revenit. Dispariția a fost reclamată de soțul acesteia. // UPDATE

Update: 

Femeia și băiețelul ei au fost depistați. Pe durata plecării voluntare de la domiciliu, aceștia nu au fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială:

Comunicatul IPJ Prahova 

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Apostolache au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, soția sa, DOROBĂȚ ELENA ADINA, în vârstă de 30 de ani, domiciliată în comuna Salcia, a plecat în mod voluntar de la domiciliu împreună cu fiul lor DOROBĂȚ ANDREI DANIEL, în vârstă de 9 ani, la data de 24 martie a.c., în jurul orei 17:00, fără a se mai întoarce.

Semnalmente DOROBĂȚ ELENA ADINA: înălțime aproximativ 1,67 m, greutate aproximativ 60 de kg, constituție atletică, păr lung, roșcat, față ovală, ochi căprui, prezentând o aluniță pe partea dreaptă a nasului.

Citește și:  APH EXCLUSIV Grup intern PNL: „Omul pentru care am luptat să iasă primar ne înjură, ne calcă în picioare, își bate joc de noi”

Semnalmente DOROBĂȚ ANDREI DANIEL: înălțime aproximativ 1,20 m, 35 kg, față rotundă, păr blond, ochi căprui, fără semne particulare.

Există indicii ca la momentul plecării femeia să fi fost îmbrăcată cu geacă neagră, pantaloni tip jeans și ghete negre, iar minorul, o geacă de fâș albastră, pantaloni tip jeans, purtând încălțăminte sport albă.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea celor doi sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Back To Top