Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Cum este posibil ca Primar al orașului Ploiesti sa mergi la Spitalul Schuler și sa înjuri de morți și familie o asistenta?
Categorie: Dezvăluiri

Actualitatea Prahoveană a intrat în posesia unor capturi de pe grupurile de comunicare internă ale PNL Ploiești, în care membrii de partid își exprimă nemulțumirea față de comportamentul primarului municipiului Ploiești, Andrei Volosevici. Am protejat identitatea persoanelor, din motive lesne de înțeles. Redăm conversația de mai jos fără comentarii suplimentare. Solicităm un punct de vedere din partea primarului municipiului Ploiești și din partea organizației PNL Ploiești.

  • „Cum este posibil ca Primar al orașului Ploiesti sa mergi la Spitalul Schuler și sa înjuri de morți și familie o asistenta? Pai mai fraților dacă pe soția voastră cineva o înjură la serviciu in halul asta cum reacționați?”
  • „Pe plan local dacă nu era Roberta eram haliți! Omul după care ne-am rupt pantofii, am consumat motorina și ne-am luat scuipați, omul pentru care am luptat sa iasă Primar ne înjură, ne calca in picioare, își bate joc de noi, ne jignește ne face prosti, idioți, etc!
  • De ce? Noi am crezut in el și l-am ajutat, am alergat și luptat pentru el, de ce sa-ti bagi organul in gura noastră Andrei?cine sunt cei pe care-i apreciezi, cei ce te au la mâna? Cu ce am greșit noi fata de tine, cu ce te-am trădat? Ce ai cu noi de ne bagi și scoți? Nu crezi ca se găsește unul sa-ti puna o contra?”. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
 grup intern pnl ploiesti 11
grup pnl ploiesti 2

 

Back To Top