Petrolul
Categorie: Actual

Derby-ul Steaua – Petrolul, care se va desfășura la finalul acestei săptămâni, va include, pe lângă prestația sportivilor și spectacolul oferit de galeriile celor două echipe. Suporterii Petrolului sunt așteptați să participe la „cea mai mare deplasare din 2013 încoace”.

„Sâmbăta, de la ora 14.30, pe arena din Ghencea, după ani și ani, se joacă un STEAUA-PETROLUL!

Nae și băieții fac mari eforturi să răsplătească suflarea petrolistă cu o promovare, dar au nevoie și de tine, PETROLISTULE! Avem 2.000 de bilete! Hai să le luăm pe toate. Deplasarea costă doar 35 lei și include BILET MECI + transport cu trenul! De la Gară, mi s-a transmis că vom fi preluați de 20 de autobuze RATB.

Pentru cei care vor să meargă cu auto personale, pot achita LA STADIONUL NOSTRU doar 15 lei (cost bilet). Plecarea cu trenul are loc la ora 10.00 din Gara de Sud!

Haideți să epuizăm toate biletele! Deja s-au dat aproape 500!

Pentru informații suplimentare, sunați la: 0821682042 sau 0725376857.

SÂMBĂTĂ, LUĂM CU ASALT GHENCEA!

SE ANUNȚĂ CEA MAI MARE DEPLASARE DIN 2013 ÎNCOACE! Gazdele au fost de acord să ne suplimenteze, dacă e cazul, numărul de bilete la 2.500!!!

Pentru spectacolul cromatic, toată lumea îmbrăcată în NEGRU!”, a transmis Octav Preda, unul dintre liderii suporterilor petroliști.

Citește și Juniorii unei echipe din Ucraina, în tribune la meciul dintre Petrolul Ploiești și FC Buzău

Back To Top