Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sri
Categorie: Actual

Primarii ar putea primi informații secrete, precum șefii de consilii județene. Un proiect al parlamentarilor din Comisia SRI prevede ca edilii să poată avea acces la informații din domeniul Securității naționale. Acesta a primit azi undă verde de la una dintre comisiile Senatului.

Conform Digi24, unul dintre principalele motive invocate de parlamentarii din Comisia SRI este cel legat de migranți. Deoarece primarii gestionează centrele de refugiați, s-a invocat necesitatea de a deține informații. Pe de altă parte, s-a vorbit despre informații care, până acum, erau accesibile doar pentru președinții de consilii județene, care decideau să le transmită sau nu  primarilor. Astfel de informații vizează zona achizițiilor publice sau cea a proiectelor pe care le desfășoară administrațiile locale. Cel mai probabil proiectul va obține votul senatorilor, deoarece, în acest moment, există un consens politic legat de acesta.

Expunerea de motive

„Realitatea practică a ultimilor ani arată că atât primarii de sectoare ai Municipiului București, cât și primarii municipiilor reședință de județ au în gestiune obiective de interes cu impact în zona securității naționale, administrarea patrimoniului unităților administrativ-teritoriale, precum și a unor fonduri importante cu implicații în zona de securitate națională. Existența unei economii performante, competitive, stabile și dinamice reprezintă un pilon important al politicii de securitate a României. Având în gestiune în raza administrativ-teritorială elemente ale industriei civile, militare sau resurse naturale, primarii pot contribui la asigurarea unui climat propice dezvoltării economiei naționale prin dispunerea de măsuri la timp, cu condiția de a fi informați în legătură cu oportunitățile, dar și cu riscurile asociate manifestării acestora”, arată inițiatorii în expunerea de motive.

Citește și Ordonanța care a transformat SRI în organ de cercetare penală a fost declarată neconstituţională de CCR

Back To Top