Categorie: Actual

Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura arestării preventive în cazul bărbatului în vârstă de 37 de ani care a provocat un accident rutier în Câmpina și a fugit de la fața locului.

Vă reamintim că  un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost reținut luni seara după ce a provocat un accident rutier în Câmpina și a fugit de la fața locului. După ce a fost depistat, oamenii legii au constatat că acesta consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan și că are permisul de conducere suspendat. 

 Potrivit IPJ Prahova, „în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpina au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, care a avut loc pe o stradă din municipiu, șoferul care ar fi produs evenimentul plecând de la fața locului.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe strada Sălaj din municipiu, un bărbat în vârstă de 37 de ani din municipiu, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care se afla parcat pe marginea părții carosabile, ulterior plecând de la locul producerii evenimentului.

Polițiștii au efectuat verificări în vederea depistării bărbatului în cauză, acesta fiind oprit la scurt timp pe strada Oborului din municipiu.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere cu restricții-SUSPENDAT.

Back To Top