Categorie: Actual

Mascații au descins vineri dimineață la cinci adrese din Prahova într-un dosar de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu. Perchezițiile au avut ca punct de plecare un scandal care ar fi avut loc în noaptea de miercuri spre joi în curtea unui hotel din Ploiești, situat pe strada Industriei. 

În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești au efectuat 5 percheziții domiciliare, la locuințele unor bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și violare de domiciliu. Perchezițiile au avut loc în orașul Urlați și într-o comună din județ.

Din cercetări, a reieșit faptul că, în cursul nopții de 30 spre 31 martie a.c., mai mulți bărbați, cu vârste între 25 și 32 de ani, ar fi intrat în curtea unei unități de cazare, din municipiul Ploiești, pentru a se întâlni cu un alt bărbat care era cazat la acea unitate.

În urma unor discuții în contradictoriu, între cei 5 bărbați și proprietarii unui imobil, aflat în curtea unității de cazare, a izbucnit un conflict spontan. Cei implicați s-ar fi agresat reciproc, ulterior, intrând, fără drept, în imobilul anterior menționat.

Astfel, la locații au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, și anume o sabie, o bâtă de baseball, două topoare, precum și un pistol cu aer comprimat de tip airsoft.

La percheziții au participat polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și jandarmi din cadrul Grupării de Jandrami Mobile Matei Basarab Ploiești.

Back To Top