Categorie: Actual
  • 38 de percheziții domiciliare au loc miercuri dimineața în Prahova într-un dosar de corupție.

  • Perchezițiile au loc la domiciliile unor persoanelor fizice, bănuite de săvârșirea faptelor cercetate.

  • Desinderile urmăresc descoperirea și ridicarea mai multor autovehicule, precum și mijloace de probă, care urmează a fi administrate ca probatoriu, pentru stabilirea stării de fapt.

26 de persoane vor fi audiate în urma a 38 de percheziții care au loc miercuri dimineața în Prahova într-un dosar de corupție. La descinderi participă polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Serviciul Investigații Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov

„Perchezițiile au loc în județul Prahova, la domiciliile persoanelor fizice, bănuite de săvârșirea faptelor cercetate.

În cadrul activităților procedurale, se urmărește descoperirea și ridicarea mai multor autovehicule, precum și mijloace de probă, care urmează a fi administrate ca probatoriu, pentru stabilirea stării de fapt.

Vor fi puse în aplicare 26 de mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediile unităților de parchet și poliție, pentru audieri.

La activități participă procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă  Tribunalul Brașov, polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, alături de polițiști din cadrul I.P.J. Prahova și jandarmi.” au transmis reprezentanții IPJ Brașov

Back To Top