runa
Categorie: Actual
  • Simbol al moștenirii strămoșilor noștri, Othala semnifică necesitatea continuării efortului susținut pentru stabilizarea și fructificarea patrimoniului, a bunurilor spirituale și materiale acumulate în timp.
  • Teiwaz (Tyr) ne aduce forță, eroism, obligații și responsabilitate, dar și un adânc mister.
  • Este o zi cu spor în tot ce întreprindem dacă ne adunăm voința și rațiunea.

Othala este semnul stabilității și liniștei în gospodărie. Simbolul acestei rune este un conducător de grup înconjurat de oameni care îl ascultă. Runa ne arată că urmează o perioadă de prosperitate, succes financiar și echilibru în viața personală. Reușim să ne alegem un scop măreț, legăturile cu străbunii – materiale și spirituale – își vor face cât de curând simițite prezența și ei ne întind o mână de ajutor în situații neclare sau dificile. Suntem recompensați pentru efortul depus în fructificarea calităților noastre personale. Există șansa de a moșteni fie bunuri materiale (imobiliare, funciare sau financiare), fie bunuri spirituale (cărți vechi, manuscrise, obiecte de artă, etc.).

De asemenea, Othala ne învață să ne ferim de prejudecăți, mentalități eronate preluate fără discernământ sau sentimente contradictorii, dar și să rămânem ancorați în trecut și să avem spiritul liber. Runa ne ajută pentru a completa un proiect, pentru întărirea legăturilor familiale și găsirea punctului de sprijin al echilibrului.

Teiwaz vine cu purere, energie, hotărâre și fermitate pentru a cuceri sau a rezlva problemele. Simbol al luptei, Teiwaz reprezintă victoria într-o cauză dreaptă: pentru bine, împotriva răului. Simbolizează dezvăluirea celor mai ascunse secrete din viața voastră  sau a cuiva apropiat. Este momentul detașării de greutăți și al eliberării spiritului. Runa ne indică momentul în potrivit pentru a ne folosi simțul practic pentru planurile de viitor, dar ne și avertizează să nu ne lăsăm duși de gânduri departe de lucrurile importante și ne pierdem în mărunțișuri, să nu ne lăsăm pradă iluziilor. Să ne detașăm pentru a vedea clar situațiile în care ne aflăm. Teiwaz ne aduce succes în orice initiative, cu atât mai mult în cazul scopurilor nobile, pe care să le atingem cu mijloace oneste și multă pasiune. Greutățile vor fi învinse prin puterea voinței și unitatea gândirii, iar reușita va fi de durată sau chiar permanentă.

Sfatul runelor:

Să nu ne mai lăsăm influențați de aspectele negative ale trecutului, sursa temerilor, angoaselor și tensiunilor ce pot denatura în conflicte. Rezolvarea situației cere schimbare de optică însoțită de multă răbdare și diplomație. Să evităm nerăbdarea și entuziasmul excesiv, steril, să ne reexaminăm cu atenție scopurile și să le urmăm cu seriozitate și perseverență.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Back To Top