Categorie: Actual
  • Ploieșteanca l-a refuzat pe omul străzii și l-a trimis la muncă
  • Bărbatul refuzat a luat un telescop metalic și a spartul geamul mașinii

Incidentul a fost relatat pe grupul de facebook Info Trafic Prahova chiar de către tânăra care a îndrăznit să trimită la muncă un om în toata firea, dar care preferă să cerșească. 

„ATENȚIE LA CEI CE Vă CER BANI! Vă povestesc pe scurt o întâmplare recentă. Luni seara, la Kaufland SUD, un individ de etnie romă, vine la mașina mea pentru a cere bani.

Spunându-i replica „nu am”… insistă, insistă, insistă….i-am spus: „pari destul de sănătos, du-te și muncește pentru a avea bani”, moment în care a început sa înjure ducându-se la spațiul de cărucioare si întorcându-se cu un telescop de fier pe care îl flutura înjurând, în stânga și în dreapta prietenului meu (dorind sa-l lovească dar se abținea, făcea singur el cu el scheme de carate).

A dat să plece grăbit, iar noi ne-am urcat în mașină și am plecat în direcția lui, pentru a-i face o poză să arătăm la Poliție, moment în care (în mers), cu telescopul a spart geamul mașinii.

Evident că a fugit, iar la poliție mare lucru nu am rezolvat, iar cei de la Kaufland nu au treaba. VĂ ROG INSISTENT sa aveți grija cu astfel de specimene (din nefericire libere pe străzi unde circula femei si copii), sa nu mai oferiți nici un ban acestora! Mulțumesc.

PS.: pentru cei ce nu au înțeles „am mers după el pentru a-l filma, să-i fac poza, pentru ca dacă eu nu fac nimic și trec nepăsătoare, mai trece și x și y și z… atunci când se va întâmpla ceva grav, ne vom meritam soarta!” este postarea publicată de Oros Alina.

Cu privire la acest eveniment, IPJ Prahova a transmis următorul comunicat de presă:

„La data de 4 aprilie a.c., la sediul Secției nr.4 de Poliție Ploiești s-au prezentat un bărbat și o femeie care au declarat faptul că, în urmă cu puțin timp, în timp ce se aflau în parcarea unui centru comercial din municipiul Ploiești ar fi avut un conflict verbal cu un bărbat.

Din primele verificări a reieșit faptul că o persoană fără adăpost ar fi apelat la mila celor doi, prin solicitarea de bani iar la refuzul acestora, bărbatul le-ar fi adresat mai multe expresii jignitoare, distrugând totodată cu un obiect contondent geamul uneia dintre portierele autoturismului în care aceștia se aflau.

Citește și:  Gabriela-Alexandra Țegeni, tânăra din Blejoi dată dispărută la începutul săptămânii a fost găsită în Alba

În baza sesizării, au fost efectuate verificări în vederea identificării și depistării bărbatului în cauză, acesta fiind găsit la scurt timp de polițiști, fiind vorba de o persoană fără adăpost în vâsrtă de 33 de ani din municipiu, față de el fiind luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991, cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare și pentru cerșetorie.

Cei doi nu au dorit să depună plângere penală pentru săvârșirea vreunei infracțiuni, fiindu-le adus la cunoștință faptul că au dreptul acesta 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârșirea faptei.”

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Back To Top