Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Autorul furtului are 30 de ani și este din Dâmbovița

Un tânăr în vârstă de 30 de ani din Dâmbovița a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat penal pentr furt calificat după ce a furat un generator electric din curtea unei locuințe din Sinaia. 

Potrivit IPJ Prahova, la data de 8 aprilie a.c., polițiștii stațiunii au fost sesizați de către o femei din județul Dâmbovița despre faptul că în perioada 4-8 aprilie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea imobilului său din stațiunea Sinaia și ar fi sustras dintr-o anexă, un generator electric, creând un prejudiciu de aproximativ 300 de lei.

În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 30 de ani din județul Dâmbovița, față de care a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiștii stațiunii Sinaia.

Back To Top