Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ucraina
Categorie: Actual
  • 718 copii proveniți din sistemul de protecție din Ucraina au intrat în România în perioada 24 februarie – 31 martie. 
  • 220 de copii au rămas în centrele de plasament din opt județe din România.
  • 59 de copii orfani, mulți dintre ei cu dizabilități, au ajuns la trei centre din Prahova.

În total, 718 copii proveniți din sistemul de protecție din Ucraina au intrat în România de pe 24 februarie, când Rusia a invadat Ucraina, până pe 31 martie, conform datelor oferite de către Ministerul Familiei pentru Libertatea.  Dintre aceștia, 220 au rămas în centre din România, în Alba, Botoșani, Brașov, Călărași, Iași, Prahova, Sibiu sau București. Sunt însoțiți de 26 de adulți.  În Prahova, copiii sunt găzduiți în centrele de la Băicoi, Vălenii de Munte și Posești. Mulți dintre copiii din centrele de plasament din Prahova au dizabilități și se află sub tratament.

Pe site-ul Consiliului Județean Prahova s-a publicat, la începutul lunii martie, un comunicat prin intermediul căruia se cerea ajutorul comunității: „Aproape 70 de copii ucraineni instituţionalizaţi, preluaţi de DGASPC Prahova, au nevoie de ajutor”.  Răspunsul societății civile a fost copleșitor, cantitatea de produse donate fiind impresionantă.

Citește și Părinții din Ucraina scriu pe pielea copiilor data nașterii și numerele rudelor

Back To Top