Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

consilieri
Categorie: Actual
  • Luni dimineață, Actualitatea Prahoveană a publicat un articol în care dezvăluia faptul că Primăria Ploiești nu a depus niciun proiect de finanțare în prima etapă a PNRR.
  • La doar cîteva ore după publicarea articolului, grupul consilierilor PNL a solicitat „demisia sau demiterea directorului Direcției de Relații Internaționale, Daniel Soare”.

La doar câteva ore după ce Actualitatea Prahoveană a dezvăluit că Primăria Ploiești nu a depus niciun proiect de finanțare în prima etapă a PNRR, grupul consilierilor PNL a solicitat, prin intermediul unui comunicat de presă, demisia directorului Direcției de Relații Internaționale, Daniel Soare. „Din nefericire, din cauza lipsei de implicare și a incapacității  de pregătire a proiectelor finanțate  din fonduri europene a fost ratată depunerea proiectelor de finanțare eligibile pentru Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Vă reamintim că, în luna februarie, grupul consilierilor locali PNL a depus mai multe amendamente la bugetul local pentru anul 2022 asigurând astfel sumele necesare realizarii studiilor de fezabilitate pentru mai multe proiecte finanțabile prin  PNRR. Pregătirea si aplicarea acestora revine, prin fișa postului, Direcției de Relații Internaționale condusă de directorul Daniel Soare. În data de 1 Aprilie, la ora 10.00, a fost deschisă axa de finanțare C5 din cadrul PNRR, prin intermediul căreia se puteau finanța proiectele de consolidare antiseismică și izolare energetică atât a blocurilor de locuințe cât și a clădirilor publice. Aproape toate municipiile reședință de județ din țară au depus proiecte pentru aceste lucrări (doar în prima oră de la deschiderea axei au fost înscrise proiecte în valoare de 500 milioane de euro). Din nefericire, Ploieștiul a ratat aceasta șansă reușind tristul și rușinosul record de a NU DEPUNE NICIUN PROIECT DE  ABSORȚIE A FONDURILOR ALOCATE PRIN INTERMEDIUL PLANULUI NAȚIONAL DE REZILIENȚĂ ȘI REDRESARE (PNRR). Pentru a nu rata și etapele următoare din cauza incompetenței și pentru a evita ca Ploieștiul să devină rușinea administrației liberale cu ZERO fonduri absorbite prin PNRR, grupul consilierilor locali PNL cere demisia sau demiterea de urgentă a directorului Direcției de Relații Internaționale, Daniel Soare”, se arată în comunicatul menționat.

Citește și APH EXCLUSIV. Primăria Ploiești, record RUȘINOS: municipalitatea nu a depus niciun proiect de finanțare în prima etapă a PNRR

Back To Top