Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vaida
Categorie: Actual
  • Adrian Vaida, fostul director adjunct al Poliţiei Locale Ploieşti, a câştigat în instanţă litigiul în care solicită anularea raportului de evaluare a performanțelor profesionale.
  • Conform deciziei instanței, Primăria Ploiești este obligată să îl reintegreze pe Alexandru Vaida în funcția de director adjunct al Poliției Locale.

După ce a deschis mai multe acțiuni în care a reclamat demiterea din funcția de director adjunct al Poliției Locale Ploiești, Adrian Vaida a câștigat procesul prin care solicita anularea raportului de evaluare profesională. „Obligă pârâtul la refacerea evaluării performanțelor profesionale ale reclamantului. Dispune reintegrarea reclamantului în funcția de conducere de director general adjunct la Poliția Locală Ploiești. Obligă UAT Municipiul Ploiești la plata unei despăgubiri egale cu veniturile salariale de care reclamantul nu a mai beneficiat de la data de la data eliberării din funcție și până la data reintegrării efective, indexată cu rata inflației de la data scadenței până la data plății efective”, se arată pe portalul instanţelor de judecată. Decizia instanței poate fi atacată în termen de 15 zile.

Adrian Vaida a fost directorul adjunct al Poliţiei Locale Ploieşti şi a condus instituţia, ca interimar, după suspendarea din funcţie a lui Carmen Gheorghe. După mai multe reclamații, primarul Andrei Volosevici a decis trimiterea lui Vaida în faţa Comisiei de disciplină, în cele din urmă procedura încheindu-se, pe 20 aprilie 2021, cu demiterea acestuia.

Citește și Adrian Vaida a câştigat unul din cele trei litigii intentate după demiterea de la şefia Poliţiei Locale Ploieşti

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Back To Top