Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

SGU
Categorie: Actual

SGU Ploiești reamintește tuturor ploieștenilor faptul că, numai printr-un comportament civilizat pot contribui la durabilitatea investițiilor din banii publici.

„În detrimentul eforturilor SGU Ploiești de a imprima un aspect plăcut perimetrelor verzi, prin plantarea de material floricol diversificat și întreținerea constantă a acestuia, încă există persoane lipsite de bun simț care vandalizează și sustrag materialul floricol. Facem apel la toți cetățenii ca, în cazul în care observă persoane lipsite de bun simț care vandalizează perimetrele verzi, mobilierul urban, toaletele publice și obiectele de joacă să apeleze numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954) pentru a sesiza aceste aspecte. În cazul funcționării necorespunzătoare a echipamentelor de joacă, din parcurile și grădinile publice ale municipiului, încetați utilizarea acestora și apelați SGU Ploiești SRL, la numărul de telefon 0244/52.52.52 int 124”, se arată într-un comunicat al SGU.

sgu parcuri lucrari2

sgu banci sala sporturilor

Citește și SGU începe verificarea arborilor din municipiu, după ce un copac a căzut și a rănit o femeie, în centrul orașului

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Back To Top