Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tren
Categorie: Actual
  • Câteva sute de ploieșteni, alături de reprezentanți ai administrației publice locale, au întâmpinat, astăzi, Trenul Regal la Gara de Sud.
  • Pentru câteva minute, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, însoțită de Alteța Sa Regală, Principele Radu și de Alteța Sa Regală, Principesa Sofia s-au întreținut cu oficialitățile prezente și i-au salutat pe ploieștenii prezenți.

Marți, 10 Mai, la fix 12.10, Trenul Regal a oprit în Gara de Sud din Ploiești, fiind întâmpinat de câteva sute de ploieșteni, dar și de reprezentanți ai administrației publice locale. Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, însoțită de Alteța Sa Regală, Principele Radu și de Alteța Sa Regală, Principesa Sofia, i-au salutat pe cei prezenți și s-au întreținut cu oficialitățile prezente. După câteva minute, Trenul Regal și-a reluat cursa către Buzău, Galați și Brăila, în ovațiile celor prezenți.

Până în 1938, trenul a fost mijlocul de deplasare favorit al familiei regale, iar Ploieștiul a fost tranzitat foarte des, în special din momentul stabilirii reşedinţei de vară la Sinaia, la Castelul Peleş. Existau trei tipuri de ceremonialuri de întâmpinare a trenului regal: ceremonialul extraordinar, atunci când erau prezenţi alţi şefi de state, ceremonialurile ocazionate de vizitele familiei regale la diferite obiective din oraş și ceremonialurile obişnuite ale trecerii familiei regale prin gara oraşului, în drum spre alte destinaţii. În zilele noastre, Trenul Regal a reînceput drumurile sale, ducând membrii Familiei Regale în orașele din țară, în anul 2012. De atunci încoace au fost efectuate 11 călătorii, în 50 de orașe din țară.

Citește și 10 Mai 2022. Trenul Regal oprește la Gara de Sud din Ploiești. Ceremonia oficială. Anunțul viceprimarului Nicodim

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Back To Top