Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

avion
Categorie: Actual
  • Un pasager fără experiență de zbor a aterizat în siguranță un avion privat pe un aeroport din Florida marți după-amiaza.
  • Pilotului i s-a făcut rău și nu a putut efectua manevrele necesare aterizării.

Pe parcursul aterizării, pasagerul a dialogat cu turnul de control. „Am o situație gravă. Pilotul meu a devenit incoerent și nu am idee cum să pilotez avionul”, a spus pasagerul. Un controlor de trafic aerian a început să ofere pasagerului instrucțiuni privind aterizarea avionului, care a aterizat în cele din urmă pe Aeroportul Internațional Palm Beach din Florida. „Încercați să țineți aripile la nivel și să vedeți dacă puteți începe să coborâți. Împingeți înainte comenzile și coborâți într-un ritm foarte lent. Încercați să urmăriți coasta fie spre nord, fie spre sud. Încercăm să vă localizăm ", se aude controlorul de trafic aerian spunându-i bărbatului. Un alt controlor de trafic aerian a anunțat piloții altor avioane cu privire la ce s-a întâmplat. „Tocmai ați văzut cum câțiva pasageri au reușit să aterizeze”, se aude operatorul turnului spunându-i unui pilot. Două persoane se aflau la bordul avionului când pilotul a avut o „posibilă problemă medicală”, a declarat Administrația Federală a Aviației.

Back To Top