Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Trei șoferi, doi bărbați și o femeie, s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat la volanul mașinilor deși aveau numerele provizorii de circulație expirate. 
  • Aceștia au fost depistați pe străzile Gheorghe Grigore, Depoului și Bobâlna.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești au depistat marți  în trafic, pe raza municipiului Ploiești, 3 conducători auto care circulau pe drumurile publice având numerele provizorii de circulație expirate.

În fapt, în jurul orei 10:00 au depistat pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Podenii Noi care avea numerele provizorii de circulație expirate din cursul lunii aprilie.

O oră mai târziu, polițiștii au depistat pe strada Depoului din municipiu, un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27, de ani din comuna Filipeștii de Târg care avea numerele provizorii de circulație expirate, din cursul lunii trecute.

Două ore mai târziu, un alt autoturism condus de o femeie în vârstă de 34 de ani, din Puchenii Mari a fost depistat, circulând pe strada Bobâlna din municipiu având numerele provizorii de circulație expirate de la începutul acestei luni.

În toate aceste cauze, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Back To Top