Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Polițiștii prahoveni au participat marți la o acțiune de amploare la nivelul județului
  • Au fost legitimate peste 200 de persoane și controlate peste 150 de autovehicule
  • În cadrul acțiunii au fost aplicate 110 sancțiuni contravenționale, în valoare de 19.800 de lei.

Pe parcursul zilei de marți polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au desfășurat acțiuni care au avut ca obiectiv descurajarea elementelor infracționale, combaterea fenomenelor cu impact stradal dar și creșterea gradului de siguranță rutieră.

În acest sens, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Florești au acționat în intervalele orare 13.00-15.00, pe raza de competență, pentru asigurarea climatului de siguranță rutieră precum și pentru combaterea fenomenelor cu impact stradal.

Tot ieri, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au desfășurat activități pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a altor susbtanțe.

Totodată, aceștia au acționat și pentru nerespectarea de către conducătorii de biciclete a normelor privind circulația pe drumurile publice.

Citește și:  Trafic închis, în perioada 13 - 15 mai, pe Bulevardul Independenței. Prima etapă a Campionatului Național de Super Slalom și Îndemânare Auto are loc la Ploiești

Astfel, au fost legitimate peste 200 de persoane și controlate peste 150 de autovehicule.

În cadrul acțiunilor au fost aplicate 110 sancțiuni contravenționale, în valoare de 19.800 de lei.

Dintre acestea, 25 pentru abateri săvârșite de bicicliști, iar 15 sancțiuni au fost aplicate pietonilor.

Totodată, au fost reținute 5 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Back To Top