Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

pastile cu iod antibiotice iasi
Categorie: Actual
  • Ministerul Sănătății a renunțat la ideea de a distribui populației pastilele cu iod.
  • Acestea vor fi împărțite oamenilor de DSP-uri doar în cazul producerii unui incident nuclear.

Ministerul Sănătății intenționa să distribuie pastilele cu iod prin intermediul medicilor de familie, însă mulți dintre aceștia a avertizat că astfel le-ar fi blocată întreaga activitate, întrucât distribuirea pastilelor ar presupune și instruirea cetățenilor cu privire la modul și condițiile în care trebuie administrate. Acum, autoritățile au renunțat de tot la idee și lasă stocurile la DSP-uri, spre a fi distribuite doar în caz de incident nuclear.

„Nu vor fi distribuite persoanelor care ar putea fi afectate decât în contextul în care va fi nevoie, lucru pe care nu și-l dorește nimeni, adică să avem un accident nuclear sau o astfel de situație care să impună administrare de iod tuturor cetățenilor. Ele vor fi distribuite în momentul în care vom avea, ferească Dumnezeu, un eveniment de tipul celor nucleare”, a declarat secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Tiberius Marius Brădățan, la Europa FM, că pastilele de iodură de potasiu vor fi împărțite oamenilor numai în caz de incident nuclear. Acesta susține că, la nevoie, ele vor putea fi distribuite în cel mult șase ore.

VEZI ȘI: Șase milioane de euro pentru cele 30 de milioane de pastile de iod pe care Ministerul Sănătății vrea să le distribuie românilor

30 de milioane de pastile produse de curând de Antibiotice Iași se află la Direcțiile de Sănătate Publică. Potrivit datelor transmise chiar de MS, prin intermediul campaniei de informare, „în scopul de a realiza blocarea eficace a absorbţiei radioactive, iodura de potasiu trebuie să fie administrată cât mai curând posibil după expunerea la radiaţii. În cazul în care administrarea are loc la 4-6 ore după expunere, absorbţia este blocată doar în proporție de aproximativ 50%”.

Back To Top