Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

oferta admitere 2022
Categorie: Actual
  • Palatul Culturii din Ploiești găzduiește, zilele acestea, Săptămâna de Excelență pentru Elevi.
  • Evenimentul este centrat pe Bursa de Valori Educaționale, în cadrul căreia vor fi prezentate ofertele liceelor din județ, la admitere 2022.
  • La Ploiești sunt prezenți și reprezentanți ai mai multor universități din țară, cu informații pentru viitorii absolvenți de liceu.

Săptămâna de Excelență pentru Elevi, organizată de Inspectoratul Școlar Județean Prahova, are loc la Palatul Culturii din Ploiești. Evenimentul, care include o nouă ediție a Bursei Valorilor Educaționale, se desfășoară între 16 și 19 mai.

Program - Săptămâna de Excelență pentru Elevi 2022

bursa1

bursa2

bursa3

Oferte pentru admitere la liceu și facultate, în 2022

ISJ Prahova a anunțat că, la ediția de anul acesta, a XII-a, s-au înscris 25 de licee și colegii din Ploiești și din alte localități ale județului. De asemenea, vor fi prezente universități și facultăți din cadrul unor universități: Facultatea de  Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București, Universitatea ”Valahia” din Târgoviște, Universitatea ”Petrol-Gaze” din Ploiești, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Facultatea de  Inginerie a Instalațiilor din Universitatea Tehnică de Construcții București, Facultatea de Inginerie a Sistemelor Biotehnice din Universitatea Politehnică București, Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați.

VEZI ȘI: UPG Ploiești a prezentat oferta pentru admiterea 2022. Aproximativ 700 de elevi, inclusiv din străinătate, la Ziua Porților Deschise

Ilustrație arhivă

Back To Top