Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploiești
Categorie: Actual
  • Cei trei consilieri locali ploieșteni ai Pro România nu au participat la ședința de luni a Consiliului Local Ploiești.
  • Cei trei și-au explicat decizia prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

„Astăzi, la orele 13:30, Consiliul Local al Municipiului Ploiești a fost convocat într-o ședință de îndată la orele 15:00. Pe ordinea de zi se află un proiect care nu este unul de analizat într-o oră și jumătate, ținând cont că acesta are un impact MAJOR asupra ploieștenilor pe termen scurt/mediu și lung. Este vorba de asocierea Municipiului Ploiesti cu Judetul Prahova si localitatile Baicoi, Boldesti- Scaeni, Plopeni, Aricestii Rahtivani, Blejoi, Bucov, Berceni, Barcanesti, Brazi, Paulesti, Rafov, Targsoru Vechi, Valea Calugareasca si constituirea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara „Mobilitate Prahova" pentru serviciul de transport public local, ba dimpotrivă, este un proiect ce are nevoie de consultare publică!

Prin urmare, consilierii locali PRO România Ploiești, Cristian Mihai Ganea, Bogdan Lupu și Anca Agapie, consideră că trebuie clarificate o serie de probleme înainte de a putea fi votat:

1) Ce se va întâmpla cu subvenția din bugetul local pentru pensionari/elevi/studenți?

2) Dacă se aprobă această asociere, ce se întamplă cu operatorul local Transport Călători Express SA Ploiești ( angajați, infrastructură, mijloace de transport, samd.)?

3) Ce se întâmplă cu stațiile de autobuz și infrastructura aferentă?

4) Ce se întâmplă cu rețeaua de stâlpi pentru alimentarea mijloacelor de transport cu energie electrică?

5) Sub ce formă vor fi exploatate mijloacele de transport în comun aflate în proprietatea primăriei Ploiești, pentru care primăria plătește credite/leasing-uri?

6) Ce se întâmplă cu terminalele prevăzute în strategia de dezvoltare a orașului (terminal podul înalt, spitalul județean, sud, samd) ținând cont că pentru unele deja au fost semnate pe fonduri europene, iar pentru altele s-au cheluit bani publici pentru studii?

Propunerea noastră este Consiliul Județean Prahova să demareze cât mai rapid Planul de Dezvoltare al Mobilității (prevăzut la capitolul II, art.4,1, c.) din statutul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Mobilitate Prahova”, astfel încât de abia după aceea vom putea analiza cu celeritatea dacă acesta se pretează pe nevoile ploieștenilor.

SC Transport Călători Express SA Ploiești funcționează cu niște costuri uriașe din banii ploieștenilor, fiind nevoie de o schimbare pentru a fi reduse, dar fără o analiză amănunțită asupra aspectelor semnalate mai sus, plus multe altele, astăzi, nu putem vota proiectul de hotărâre Consiliului Local”, au transmis cei trei consilieri ai Pro România.

Citește și Ședință extraordinară la Consiliul Local Ploiești. Aleșii au votat parteneriatul cu Ariceștii Rahtivani pentru achiziționarea de autobuze electrice, dar și asocierea pentru transportul în zona metropolitană

Back To Top