Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploiești
Categorie: Actual
  • Audierile în dosarul deschis ca urmare a plângerii penale depusă de Uniunea Asociațiilor de Proprietari după majorarea tarifului la gigacalorie au început.
  • Consilierii locali vor explica de ce au votat proiectul respectiv, iar managementul ADI Termo Prahova de ce a modificat tariful gigacaloriei în timpul licitației pentru desemnarea noului operator de termoficare.

La începutul lunii februarie, consilierii ploieșteni au votat proiectul prin care tariful energiei termice a fost majorat la 910,5 lei / Gcal, fără TVA. Proiectul prevedea că prețul plătit de populație este de 186,58 fără TVA, diferența fiind suportată din bugetul local sub formă de subvenție. Ulterior, UAP Prahova a depus o plângere penală împotriva consilierilor locali ploieșteni și directorului ADI Termo Prahova. Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova invoca, printre altele, lipsa unei transparenței decizionale în luarea deciziei de majorare a tarifului, dar și că ploieștenii, „dacă se va ridica subvenția, vor fi nevoiți să plătească 602,55 lei fără TVA, ceea ce va fi foarte greu de suportat”.

Zilele acestea, consilierii locali au fost invitați la Poliție pentru a-și explica hotărârea adoptată în februarie privind majorarea tarifului la gigacalorie. „Am dat o declarație în calitate de martor, a fost prezent și un domn care mi-a fost prezentat ca fiind avocatul UAP”, ne-a declarat unul dintre consilierii locali ploieșteni citat la Poliție.

Citește și George Botez, consilier local Ploiești: „Majorarea tarifului la gigacalorie înseamnă intrarea Ploieștiului în incapacitate de plată”

Back To Top