Categorie: Actual
  • Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost arestat preventiv după ce l-a tâlhărit pe un altul în vârstă de 61 de ani în zona de Sud a Ploieștiului. 
  • Victima are 61 de ani și este din comuna Berceni. 

Polițiștii din cadrul Secției nr.4 de  Poliție Ploiești au identificat și depistat luni un bărbat bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

În fapt, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna Berceni, despre faptul că în timp ce se afla în zona de sud a municipiului Ploiești ar fi fost abordat de un bărbat care l-ar fi îmbrâncit și deposedat de o sumă de bani.

În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată, la scurt timp de către polițiști ca fiind un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Bărcănești asupra căruia s-a găsit suma de 176 de lei, sumă sustrasă din buzunarul apelantului.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi și libertăți a decis cercetarea acestuia sub arest preventiv. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Back To Top