Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Pompierii militari au avut o intervenție dificilă, joi noapte, după ce un incendiu violent a izbucnit la o casă din Cioranii de Jos.
  • Pompierii s-au luptat peste două ore pentru a stinge focul care amenința și locuințele din apropiere.

Incendiul a izbucnit, joi noapte, iar la fața loculuii s-au deplasat două echipaje de stingere și unul de prim ajutor. Pompierii, potrivit ISU Prahova, s-au luptat peste două ore pentru a stinge focul care amenința și locuințele din apropiere.

„O locuință din localitatea prahoveană Cioranii de Jos s-a făcut scrum, în urma unui incendiu violent izbucnit joi noaptea, în jurul orei 01.06. Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de stingere și unul de prim ajutor. Vâlvătaia se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 100 mp la acoperiș și bunurile aferente locuinței. Proprietarul, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a avut prezență de spirit și a reușit să părăsească locuința la timp”, a anunțat ISU Prahova.

Incendiul, potrivit ISU Prahova, a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unei lumânări.

Back To Top