Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Confuzie și diagnostic neclar în cazul fetiței de cinci ani cu insuficiență hepatică, care a decedat în ciuda transplantului de ficat prin care a trecut.
  • Medicii spun acum că ea nu suferea de boala Wilson, așa cum anunțaseră după ce au respins posibilitatea hepatitei de origine necunoscută.

După transplantul de ficat, starea copilei s-a îmbunătățit pentru foarte scurt timp. „Am decis să efectuăm transplantul în urgență, a avut indicație de transplant, dar avea multiple probleme neurologice, hematologice. Acel copil, la 5 ani, avea 15 kg. Nu a fost o insuficiență de cauză misterioasă. În timpul transplantului, ficățelul era cirotic. Era o boală care exista de câțiva ani la fetiță și care a dus la această insuficiență acută și care a necesitat transplant de urgență. În zilele următoare vom afla și cauza cirozei", a declarat Vlad Brașoveanu - șeful secției Chirurgie și Transplant Hepatic. „Am reușit să detubăm pacienta și a fost extraordinar, pentru că a putut vorbi puțin cu mama, tata, după care au apărut modificări la nivelul tubului digestiv și pulmonar. A necesitat reintubarea și ulterior drenajul. Explicațiile le dăm cu multă tristețe, pentru că fiecare vine la spital să se facă bine", a spus Dana Tomescu - șefa secției ATI de la Fundeni.  

Transplantul de ficat la fetiţa cu hepatită severă, care s-a dovedit a avea boala Wilson, o afecțiuni genetică rară, a fost realizat la începutul lunii mai, donatorul fiind un tânăr de 17 ani. Pacienta ajunsese într-o stare de insuficiență hepatică acută, care necesita transplant de urgență. Salvarea ei a venit de la adolescentul aflat în moarte cerebrală. Părinții lui au acceptat să-i doneze organele. Ficatul a fost împărțit în două, lobul stâng a fost primit de fetiță, iar lobul drept a ajuns la un adult.

Citește și Fetița supusă unui transplant hepatic, la Institutul Fundeni, a murit

Back To Top