Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

măguri
Categorie: Actual

 • În perioada 29-31 iulie, cea de-a opta ediție a Festivalului „Printre Măguri, muzică, sport și arte frumoase” va avea loc la Măgureni.
• Nume mari completează afișul invitaților.
• Vezi, mai jos, surprizele evenimentului.


Festivalul „Printre Măguri, muzică, sport și arte frumoase” ajunge la a opta ediție și își deschide porțile în în grădina de pe strada Herculești 705, din comuna Măgureni, județul Prahova. Sunt trei zile de muzică, de sport, de prietenie, de distracție în natură și la foc de tabără. În fiecare an, Festivalul este un prilej de descoperire a tradițiilor în decorul încărcat de istorie al locului.
În acest an, ne întâlnim la Festival cu trupa Taxi, formația Sarmalele Reci, Daniel Iancu, Cosmin Vaman și Trupa Spam, dar au confirmat participarea și trupa Folk Frate, Ovidiu Mihăilescu, Eugen Avram și Marius Matache. Invitați speciali ai evenimentului sunt Mircea Vintilă și Vali Vătuiu.
„Printre Măguri, muzică, sport și arte frumoase” este un eveniment creat să relaxeze prin activitate. Serile sunt muzicale și dansante, iar zilele sunt pline de acțiune. Bicicliștii străbat kilometri prin împrejurimi, în funcție de condiția fizică a fiecăruia, dar se fac și tururi ghidate pentru cei care merg pe jos. Forma de relief predominantă este măgura - dealul tăiat de ape - ceea ce înseamnă că plimbările nu sunt foarte obositoare.
Cei care preferă să rămână în grădină au la dispoziție standurile cu vânzare de produse tradiționale, vizionarea exponatelor sculptate în piatră sau, pur și simplu, își fac program de voie, pe malurile pârâului Prahovița, ce curge în apropiere.
Pe scurt, este un sfârșit de săptămână altfel, binevenit pentru iubitorii de natură, de muzică bună și de drumeții, care va avea loc în perioada 29-31 iulie.

CITEȘTE ȘI: A început “distracția” în parcurile din Ploiești. Un nou apel lansat de SGU

Back To Top