Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bursele olimpicilor
Categorie: Actual
  • O ordonanță de urgență adoptată în cea mai recentă ședință de Guvern majorează cuantumul burselor acordate elevilor olimpici.
  • Actul normativ stabilește și o alocare a 200 lei/zi pentru fiecare participant la olimpiadă, sumele urmând să fie utilizate pentru asigurarea condițiilor optime în timpul concursurilor.

Bursele acordate olimpicilor pot ajunge până la 1.000 de lei, potrivit actului normativ.

“Cuantumul minim al stimulentelor financiare pentru elevii care obțin performanțe la olimpiadele naționale este diferențiat, după cum urmează:

a) pentru premiul I — 1.000 de lei;

b) pentru premiul al II-lea — 700 de lei;

c) pentru premiul al III-lea — 500 de lei;

d) pentru mențiuni — 300 de lei”, prevede OUG publicată deja în Monitorul Oficial.

De bursele de performanță vor putea beneficia și elevii din învățământul particular.

O altă modificare adoptată se referă la finanțarea organizării olimpiadelor școlare naționale, în cuantum de 200 de lei/participant/zi.

Actul normativ creează și cadrul legal pentru ca absolvenții de gimnaziu care au obținut premii la olimpiade, în clasele V-VIII, să se poată înscrie la liceu fără a mai susține Evaluarea Națională.

VEZI ȘI: ADMITERE 2022. Un absolvent de gimnaziu de la CNMV Ploiești, în prima serie de români care se pot înscrie la liceu fără a mai susține Evaluarea Națională

 

Back To Top