Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

percheziții contrabanda tigari
Categorie: Actual
  • Polițiștii au confiscat peste 300.000 de țigarete și sume importante de bani în urma celor 14 percheziții derulate sâmbătă, în Prahova și Dâmbovița, într-un dosar privind contrabanda cu țigări.
  • Două persoane au fost arestate preventiv.
  • Prejudiciul în cauză este estimat la peste 220.000 de lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, cu participarea și sub coordonarea directă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, au efectuat, sâmbătă, 13 percheziții în județul Prahova și una în județul Dâmbovița, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

VEZI ȘI: Percheziții sâmbătă dimineață la contrabandiștii de țigări din Prahova și Dâmbovița

Potrivit IJP Prahova, activitatea procedurală a fost desfășurată în cauza penală înregistrată la Parchetul de lângă Judecătoria Ploiești după prinderea în fragrant delict a uneia dintre persoanele bănuite de comiterea faptei. Aceasta r fi transportat, cu un autoturism, colete cu țigarete fără timbru.

Șase persoane au fost conduse la sediul poliției, în vederea audierii.

“Din cercetări a rezultat faptul că, în anul 2022, persoanele bănuite ar fi introdus în țară, prin sustragerea de la controlul vamal, produse supuse accizării.

Prejudiciul preliminar cauzat este de 221.224 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate 329.620 de țigarete, 28.300 de euro, 48.100 de lei, un autoturism, precum și înscrisuri și telefoane mobile, despre care există indicii că ar fi fost utilizate în activitatea infracțională”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

În baza probatoriului administrat, față de doi bărbați, cu vârstele de 44 de ani, respectiv 51 de ani, a fost luată măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

perchezitii contrabanda tigari1

perchezitii contrabanda tigari2

Foto: IJP Prahova - IGPR

 

Back To Top