Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat, duminică, avertizarea de cod galben de ploi torențiale și vijelii, atenționare valabilă și în Prahova.
  • Cantităţile de apă vor depăşi 20...30 l/mp şi izolat 40 l/mp, dar se vor înregistra și intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și pe arii restrânse grindină.
  • În alte 12 județe și în București, până luni, 30 mai, ora 03.00, este în vigoare un cod portocaliu de vijelii puternice și ploi torențiale.

Codul galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată este valabil în Prahova, în intervalul 29 mai, ora 10.00 - 30 mai, ora 10.00. Cantităţile de apă vor depăşi 20...30 l/mp şi izolat 40 l/mp.

Citește și: UPDATE. Alertă meteo! 39 de copaci căzuți și 26 de mașini avariate, în București. 15 gospodării au fost inundate, într-o comună din Dâmbovița

„În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în cea mai mare parte a țării. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii (viteze de 55...75 km/h și izolat peste 80 km/h) și pe arii restrânse grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20...30 l/mp şi izolat 40 l/mp”, a anunțat ANM.

În vigoare, pentru 12 județe, dar și pentru București, este și un cod portocaliu de vreme rea, atenționare valabilă în intervalul 29 mai, ora 14:00 – 30 mai, ora 03:00.

„În Oltenia, vestul și nord-vestul Munteniei, sud-vestul Transilvaniei și local în Carpații Meridionali, instabilitatea atmosferică va fi accentuată, iar în intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de 50...90 l/mp. Mai ales după-amiaza și seara, cu precădere în jumătatea sudică a Olteniei și în sud-vestul și centrul Munteniei vor fi perioade în care se vor semnala și vijelii puternice (viteze de 75...90 km/h), grindină și frecvente descărcări electrice”, a anunțat ANM.

Back To Top