Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ahmetov
Categorie: Actual
  • Rinat Ahmetov va acționa în judecată Rusia pentru distrugerea combinatului Azovstal.
  • Miliardarul ucrainean va cere Rusiei despăgubiri, „rambursarea corespunzătoare a tuturor costurilor și a veniturilor pierdute”.

Considerat cel mai bogat om din Ucraina, Rinat Ahmetov, încearcă să dea în judecată Kremlinul pentru distrugerea proprietăților sale. Într-un interviu acordat unei platforme locale de știri, Ahmetov a declarat că intenționează să deschidă un proces împotriva Rusiei pentru distrugerea bunurilor sale, cerând „rambursarea corespunzătoare a tuturor costurilor și a veniturilor pierdute”. Evaluarea de dinaintea declanșării războiului, a activelor industriale deținute de Rinat Ahmetov, care au fost avariate de Rusia, depășește 20 de miliarde de dolari. Miliardarul a spus că active precum combinatul siderurgic Azovstal, Combinatul siderurgic Illich, Uzina de cocs Avdiivka, Termocentrala Luhansk și zeci de alte infrastructuri industriale și instalații de energie verde au fost parțial sau complet distruse de la începutul invaziei. Capitalizarea bursieră de dinainte de război a două întreprinderi Mariupol – Azovstal și Fabrica de oțel și fier Illich era de aproximativ 10 miliarde de dolari. Ahmetov a mai menționat că există materii prime în valoare de un miliard de dolari care au fost distruse de Rusia.

Citește și Armistițiu în zona Mariupol. Militarii ucraineni sunt evacuați din Azovstal

Back To Top