Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • La competiție au participat peste 250 de sportivi din țară și din străinătate
  • Hand to Hand Fighting este un sport nou cu specific militar de luptă corp la corp, ce îmbină deopotrivă tehnici militare, procedee de autoapărare și de intervenție

În perioada 27-29.05.2022, la Slănic Moldova, s-a desfășurat Cupa României de ,,Hand to Hand fighting" unde au fost prezenți peste 250 de sportivi legitimați la 20 de cluburi din România dar și din afara țării.

Hand to Hand Fighting este un sport nou cu specific militar de luptă corp la corp, ce îmbină deopotrivă tehnici militare, procedee de autoapărare și de intervenție iar acest eveniment a fost organizat în scopul dezvoltării performanțelor profesionale, de echipă și camaraderie a sportivilor din structurile militare.

„Așa cum ne-a obișnuit, colegul nostru Mădălin Tănase, plutonier adjutant șef în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, a urcat din nou pe podium obținând locul II la categoria seniori +100 de kilograme.

Îl felicităm și cu această ocazie pentru performanțele reușite pe plutonierul adjutant șef Tănase Mădălin, dar și pe toți sportivii ,,C.S. Ambiția Mădălin", și le dorim mult succes pe viitor.” au transmis reprezentanții IJJ Prahova.

Back To Top