Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

note catalog
Categorie: Actual
  • Profesorii vor autonomie în evaluarea elevilor, dar în decursul unui an vor avea de pus un număr minim de note, în funcție de disciplină.
  • Acesta va fi calculat în funcție de orar.

Ministerul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că va exista o formulă în funcție de care se va stabili numărul de note necesar pentru încheierea mediei anuale, în anul școlar 2022 – 2023.

“Modificarea esențială, deja agreată, este să se renunțe la medii semestriale și la obligativitatea tezelor. Va fi necesară o singură medie la final de an școlar. Profesorul va avea mai multa autonomie, pentru o evaluare ritmică pe tot parcursul anului școlar. Numărul de note va fi egal cu n+3, n fiind numărul săptămânal de ore de la fiecare disciplină.

Pentru disciplina care are două ore pe săptămână într-un an școlar vor fi necesare minimum cinci note.

Profesorul are totală autonomie în evaluarea ritmică”, a subliniat ministrul Educației.

VEZI ȘI: Noua vacanță de iarnă, acordată diferit în funcție de județ. Perioada aleasă de fiecare inspectorat școlar din țară

Anunțul a fost făcut de Cîmpeanu în contextul întâlnirii Comisiei pentru Dialog Social, ședință organizată  pentru a se definitiva Regulamentul de organizare şi funcţionare a învăţământului preuniversitar. Mâine, aceste modificări vor fi transmise spre publicare în Monitorul Oficial, sub forma unui ordin de ministru.

Back To Top