Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

termene
Categorie: Actual
  • Compania ploieșteană Termene.ro, platforma care oferă informaţii despre firmele din România, este cel mai important agregator de date din domeniul economic.
  • „Termene este partener în acest proiect dedicat companiilor care doresc să atragă finanțare de la investori sau care se află în procesul de pregătire a unui plasament privat pe Piața AeRO sau pe Piața Principală”.

„Am răspuns afirmativ propunerii venite de la BVB de a fi membru în juriul programului „Made in Romania” - 2022. 

Abia aștept să văd ce companii vor intra în program și care vor fi desemnate câștigătoare în cadrul ediției de anul acesta. Și abia aștept să-mi cunosc colegii jurați!

Termene este partener în acest proiect dedicat companiilor care doresc să atragă finanțare de la investori sau care se află în procesul de pregătire a unui plasament privat pe Piața AeRO sau pe Piața Principală. Mai exact, prin integrarea API între baza noastră de date și Made in Romania, procedura de înscriere a companiilor a fost semnificativ simplificată.

Dacă nu știți prea multe despre program, vă recomand să intrați pe pagina Made in Romania - Conectăm capitalul cu ideile și să vedeți cum se desfășoară acest program marca BVB. Prin dezvoltarea acestei platforme, Bursa de Valori București se poziționează drept principalul canal de finanțare pentru antreprenorii români. 

La ediția de anul trecut, din totalul de peste 600 de companii înscrise în program, 15 au fost alese câștigătoare prin votul publicului și al juriului. Poveștile de succes ale finalistelor le găsiți în cartea care a fost publicată deja de către BVB”, a transmis Adrian Dragomir, co-fondator Termene.ro.

Citește și Termene.ro, platforma care oferă informaţii despre firmele din România, a anunțat numirea lui Silviu Cernat în funcția de director financiar

Back To Top