Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ca ploiești decizie parcări brașov
Categorie: Actual
  • Curtea de Apel Ploieşti a stabilit că este ilegală o hotărâre adoptată acum un an, de Consiliul Local Brașov, privind rezilierea unilaterală a contractului cu o firmă privată, pentru administrarea parcărilor din municipiu.
  • Oficial: “Vom stabili care sunt paşii următori, dacă am verificat prea exigent respectarea obligaţiilor de către operator sau a fost o eroare în procedura de reziliere”.

Curtea de Apel Ploiești a respins recursul formulat de Consiliul Local Brașov, menținând astfel decizia luată anterior de instanța de fond. Hotărârea definitivă a fost pronunțată marți. Aceasta se referă la HCL Brașov din mai 2021, adoptată cu toate voturile celor prezenți la ședința de atunci. Hotărârea privea rezilierea unilaterală a contractului cu firma P&P, ce administra parcările publice cu plată din municipiu, este ilegală.

"Am luat act de soluţia Curţii de Apel Ploieşti. Aşteptăm motivarea instanţei de recurs şi decidem dacă formulăm o cale extraordinară de atac. În funcţie de motivarea instanţei de judecată, vom stabili care sunt paşii următori, dacă am verificat prea exigent respectarea obligaţiilor de către operator sau a fost o eroare în procedura de reziliere", a transmis, marţi, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, citat de Agerpres.

VEZI ȘI: Licitație pentru realizarea documentației, în vederea construirii a două noi parcări supraterane în Ploiești

Potrivit acestuia, hotărârea nu îi afectează pe șoferii din Brașov, programul de tarifare în parcări rămânând acelaşi, de luni până sâmbătă, între 8.00-20.00.

 

Back To Top