Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

parcări noi ploiești
Categorie: Administraţie
  • Administrația locală ploieșteană începe elaborarea documentației pentru realizarea a două parcări supraterane, în zona centrală și în cartierul Malu Roșu.
  • Deocamdată au fost lansate licitațiile pentru studii de fezabilitate și plan urbanistic de detaliu.

Cele două parcări ar urma să fie construite în Malu Roșu - pe strada Dealu cu Piatră, și în zona Democrației, la capătul dinspre centru al străzii. Anunțurile de participare și documentațiile de atribuire pentru elaborarea acestor achiziții publice au fost publicate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Procedura vizează, mai exact, realizarea studiului de fezabilitate (134,453 lei, exclusiv TVA, cu termen de realizare de 60 de zile de la emiterea ordinului de începere) și a planului urbanistic de detaliu pentru viitoarea parcare din zona Democrației (134,453 lei, exclusiv TVA, cu termen de realizare de 30 de zile de la emiterea ordinului de începere). Aceeași sumă a fost alocată și pentru studiul de fezabilitate în vederea realizării unei parcări supraterane pe str. Dealu cu Piatră, din cartierul Malu Roșu, termenul fiind d asemenea de 60 de zile.

VEZI ȘI: O nouă parcare cu plată la Ploiești

Pentru toate cele trei documentații, finanțarea va fi asigurată din bugetul local.

VEZI ȘI: Parcări inexistente, prejudiciu de două milioane de euro. Percheziții în București, Dâmbovița și Prahova

Foto: TikTok (@ioanaviatorul)

Back To Top