Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alocație copii
Categorie: Actual
  • Alocația pentru copii ar urma să fie majorată din nou.
  • Anunțul a fost făcut de ministrul Familiei, Gabriela Firea, care a nu a avansat însă vreun cuantum.

Potrivit ministrului, Guvernul are în vedere o nouă majorare a alocației pentru copii, dar și noi măsuri pentru minorii din zonele defavorizate.

“Calculele se fac acum de către premier, de către Ministerul de Finanțe și de către Ministerul Muncii. Vor dori să anunțe pentru toți copiii din România în continuare majorări ale alocației. Guvernul pregătește un proiect, prin Ministerul Familiei, pentru construirea a 150 de centre de zi unde copiii vor putea să studieze, să mănânce, să socializeze, astfel încât să prevenim abandonul școlar și, de asemenea, riscul de a fi separați de familie", a declarat ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse, Gabriela Firea, la evenimentul "Pace, Prietenie, Iubire", organizat la Palatul Victoria de Ziua Copilului.

VEZI ȘI: România reală: 41,5% dintre copii se află în risc de sărăcie sau excluziune socială

Cea mai recentă majorare a alocației pentru copii a avut loc la începutul anului, când sprijinul acordat de stat a ajuns la 600 de lei pentru minorii cu vârste sub 2 ani și cei cu dizabilități, respectiv la 243 de lei pentru restul beneficiarilor.

Back To Top