Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

copil
Categorie: Actual
  • Unul din doi copii din România este supus unei forme de abuz, iar 41,5% dintre copii se află în risc de sărăcie sau excluziune socială, cea mai mare rată din Uniunea Europeană.
  • 45% dintre fetele sub 15 ani care au devenit mame în statele UE provin din România.

Un raport al Organizației Salvați Copiii arată că 4 din 10 copii români sunt afectați de izolare socială și educațională și lipsa condițiilor de trai decent, violența afectează un copil român din doi, iar abuzul sexual asupra copilului reprezintă cel mai subraportat fenomen social negative. De asemenea, sursa citată arată că 45% dintre fetele sub 15 ani care au devenit mame în statele UE provin din România și că 76.170 de copii au părinții plecați la muncă în străinătate, din care 21.024 sunt complet lipsiți de îngrijirea părinților.

În România, unul din doi copii este supus unei forme de violență fizică, emoțională și sexuală, în vreme ce 41,5% dintre copii trăiesc în risc de sărăcie sau excluziune socială, 6 copii dintr-o mie mor înainte de a împlini un an de viață, 731 de fete sub 15 ani devin mame anual (date aferente anului 2020), ia cel puțin 100.000 de copii trăiesc fără ambii părinți sau fără unul dintre ei. Mai mult, în 2021, un copil din trei s-a confruntat cu stări de anxietate și a avut nevoie de consiliere și suport psihologic, procentul crescând la peste 50%, în cazul adolescenților, mergând până la consecințe extrem de grave, și anume tentative de suicid. În doar 8,1% dintre cazuri, diagnosticele au fost independente de contextul pandemic (ADHD/ADD, tulburări de vorbire, intelect liminar sau tulburări de neurodezvoltare), arată datele raportului.

Citește și ISTORIC. De ce sărbătorim la 1 iunie Ziua Internațională a Copilului?

Back To Top