Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

atacuri cibernetice aplicatie flubot
Categorie: Actual
  • O acțiune derulată prin Europol a permis dezactivarea FluBot, una dintre aplicațiile care afectau inclusiv telefoane utilizate în România.
  • Poliția Română s-a alăturat eforturilor internaționale în contextul valului de atacuri cibernetice.

Atcurile cibernetice din ltimele săptămâni au vizat și utilizatori ai terminalelor mobile din România, către care erau trimise mesaje SMS cu scopul de a extrage de la potențialele victime date sensibile (personale, financiare și de autentificare). Astfel, IGPR s-a alăturat unei operațiuni internaționale care a implicat autorități de aplicare a legii din 11 țări și care a dus la dezafectarea aplicației malițioase FluBot, un malware conceput pentru terminalele mobile Android, anunță Poliția Română.

VEZI ȘI:  Hackerii folosesc noi metode pentru atacurile cibernetice. Killnet utilizează și aplicațiile de mesagerie

“În urma unei investigații complexe, care a implicat autorități de aplicare a legii din Australia, Belgia, Finlanda, Ungaria, Irlanda, Spania, Suedia, Elveția, Țările de Jos și Statele Unite ale Americii, cu coordonarea activității internaționale desfășurate de Europol - EC3, infrastructura informatică a aplicației malițioase FluBot a fost întreruptă cu succes, la începutul lunii mai, de către poliția olandeză (Politie), făcând această familie de malware inactivă.

Poliția Română a pus la dispoziție datele existente în investigația proprie și a făcut parte din postul de comandă organizat în cadrul activității, iar, la nivel național, activitățile de cercetare penală continuă în cadrul unui dosar penal instrumentat de către D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală”, menționează sursa citată.

Potrivit Bitdefender, Germania, România și Marea Britanie au fost cele mai afectate țări.

Foto: DNSC

Back To Top