Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Institutul Național de Hidrologie și Gospodărirea Apelor (INHGA) a emis, duminică, un cod galben de inundații pentru mai multe județe, inclusiv pentru Prahova. 
  • Avertizarea de cod galben de inundații vizează afluenți ai râului Prahova și râul Teleajen.
  • Hidrologii au anunțat că pot avea loc viituri rapide cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție.

 Atenţionarea Hidrologică vizează în principal fenomenele de scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale, care se pot produce cu probabilitate mai mare în intervalul 05.06.2022 ora 16:00 – 06.06.2022 ora 03:00 pe unele râuri mici din judeţele: Neamţ, Bacău, Vrancea, Prahova şi Dâmboviţa, iar în intervalul 06.06.2022 ora 06:00 – 06.06.2022 ora 12:00 pe unele râuri mici din judeţele: Constanţa şi Tulcea.

Citește și: Prahova intră din nou sub avertizare meteo, duminică după-amiază

În Prahova este în vigoare un cod galben de ploi torențiale și vijelii, atenționare valabilă până luni, la ora 06.00. În caz de ploi torențiale, pot avea loc viituri rapide cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție.

Atenționarea de cod galben de inundații vizează afluenți ai râului Prahova și râul Teleajen.

FOTO hartă - sursă INHGA.

Back To Top