Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

flagrant hoti catalizatoare
Categorie: Actual
  • Trei hoți din Argeș și Brașov, care acționau în județul Prahova, au fost reținuți de polițiștii din Valea Călugărească.
  • Indivizii au fost săltați din trafic.

Polițiștii prahoveni au organizat un flagrant pentru a-i opri pe cei trei, cunoscuți deja oamenilor legii pentru activitatea pe care o desfășurau pe raza județului.

“La data de 4 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție rurală Valea Călugărescă au reținut pentru 24 de ore trei bărbați cu vârstele de 21, 26 respectiv 50 de ani din județele Brașov și Argeș, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În noaptea de 3 spre 4 iunie a.c., polițiștii secției rurale, împreună cu alte structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au desfășurat activități operative pentru prinderea în flagrant a celor 3 persoane bănuite că sustrăgeau catalizatoare auto de pe raza județului Prahova.

VEZI ȘI: Poliția Locală a ridicat o mașină de filaj de la Antidrog în timpul unui flagrant

Astfel, în jurul orei 4.00 dimineața, autoturismul despre care se cunoaștea că este folosit la fapte a fost oprit în trafic de către polițiști, pe raza orașului Mizil.

În urma controlului autoturismului au fost identificate scule electrice folosite pentru tăierea eșapamentelor precum și 2 catalizatoare auto.

Din investigațiile și cercetările efectuate s-a stabilit faptul că cele trei persoane ar fi sustras catalizatoarele de la autoturisme ce se aflau parcate în orașul Boldești Scăieni și în comunele Măgurele și Valea Călugărescă”, potrivit unui comunicat transmis duminică de IJP Prahova.

În urma probatoriului administrat față de cei trei bărbați s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați unității de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiștii Secției de poliție rurală Valea Călugărească, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Foto: IJP Prahova

Back To Top