Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, un cod portocaliu de ploi torențiale și vijelii pentru mai multe localități din Prahova.
  • Autoritățile au emis și un mesaj Ro-alert pentru atenționarea populației cu privire la fenomenele meteo deosebite.

Atenționarea de cod portocaliu de ploi torențiale este valabilă, duminică, până la ora 19.00, în mai multe localități din județ. Pe lista localităților vizate se numără  Ploiești, Brazi, Valea Călugărească, Bucov, Bărcănești, Puchenii Mari, Blejoi, Poienarii Burchii, Berceni, Gorgota, Râfov, Drăgănești, Dumbrava, Balta Doamnei, Tinosu, Gherghița și Olari.

Citește și: Cod galben de inundații în Prahova. Atenționare INHGA

În intervalul menționat, potrivit ANM, se pot produce vijelii puternice (rafale de 75 - 90 km/h), averse torențiale care vor acumula peste 5 l/mp, descărcări electrice, dar și căderi de grindină de dimensiuni mici și medii.

Autoritățile au emis, duminică seară, și un mesaj Ro-alert pentru atenționarea populației cu privire la fenomenele meteo care pot să apară. Populația este sfătuită să evite deplasările și să ia măsuri de adăpostire și autoprotecție.

În Prahova este în vigoare și un cod galben de ploi torențiale și vijelii, avertizare valabilă până luni, la ora 06.00, dar și o avertizares de cod galben de inundații pentru afluenți ai râului Prahova, precum și pentru râul Teleajen.

Citește și: Prahova intră din nou sub avertizare meteo, duminică după-amiază

Back To Top