Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • La începutul lunii aprilie o persoană necunoscută a furat dintr-o mașină parcată în Ploiești suma de 7 800 de lei
  • Suspectul este un tânăr de 17 ani. 

Marți dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova - Secția nr. 3 de Poliție Ploiești pun în executare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești, la locuința unei persoane bănuite de furt din autoturism.

În fapt, la data de 3 aprilie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că i-au fost sustrași 7.800 de lei din autoturismul de serviciu, bani ce proveneau din încasări zilnice.

Un tânăr, în vârstă de 17 de ani, a fost condus la sediul unității, pentru audieri. În urma percheziției, au fost identificate mai multe mijloace materiale de probă.

Activitatea a beneficat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Back To Top