Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • 15 persoane urmează să fie aduse la audieri, la sediul DIICOT din București.
  • Sunt vizați membrii clanului Zoicărenilor in sectorul 2 al Capitalei

 Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, desfășoară o operațiune pe linia combaterii traficului ilicit de droguri de mare risc. 

Sunt efectuate 11 percheziții domiciliare, în Municipiul București și județul Ilfov.

Este vizat un grup infracțional organizat, format din 15 persoane, care s-ar fi ocupat cu distribuția de heroină în Capitală. Potrivit g4media.ro, persoanele vizate de descinderi fac parte din clanul Zoicărenilor.

Persoanele bănuite vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală - Secția de Combatere a Traficului de Droguri, pentru audieri și luarea eventualelor măsuri  preventive, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

Operațiunea se derulează cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale. Acțiunea este realizată cu sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Back To Top