Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lupu
Categorie: Actual
  • Marți, deputatul Andrei Lupu a fost exclus din USR.
  • Lupu era și președintele filialei județene a USR.

Imediat după ce a fost exclus din USR, deputatul Andrei Lupu a avut o reacție publică prin intermediul căreia a criticat decizia conducerii partidului. „Vreau să anunț, din auzite, excluderea mea din grupul parlamentar USR, precum și demiterea din poziția de membru al Biroului Permanent al Camerei Deputaților. Ca să nu fie niciun dubiu, excluderea este pusă în practică de către o parte dintre colegii mei de partid care au acționat la comanda politică a conducerii USR, iritată de declarațiile politice pe care le-am avut în ultimele două săptămâni. Nu ascund în niciun fel pozițiile mele critice la adresa conducerii, dar vreau să subliniez că a critica pe cineva nu înseamnă a acuza. Sunt avocat de profesie și știu diferențele de nuanțe. Am dreptul de a fi critic, după cum am dreptul de a fi liber să declar public ceea ce consider a fi necesar să fie transmis opiniei publice. Să interpretezi orice critică drept un atac la imaginea partidului este o practică lipsită de orice capacitate de introspecție și reflectă frica unor politicieni de a se confrunta cu propriile limite și incompetențe. Formal, conducerea USR are posibilitatea de a exclude pe oricine. Asta nu înseamnă ca e înțelept politic sau că e vreo dovadă de competență în a conduce un partid.

Actuala conducere a USR trăiește cu spaima de a nu pierde controlul partidului și acționează ca atare. Faptul că eu subliniez nereguli interne din interiorul grupului parlamentar sau din exterior nu are nici o relevanță pentru adevăr. Membrii de partid știu ce se întâmplă și vor alege in consecință. Este rușinos și descalificant modul în care au procedat, în lipsa mea și fără a exista o minimă dezbatere în legătură cu acuzațiile pe care au încercat să le construiască împotriva mea. Paradoxal, excluderea a avut loc exact în momentul în care aveam o întrevedere cu comisarul european Didier Reynders despre situația statului de drept si legile justiției in țările din estul Europei”, a transmis Andrei Lupu.

Citește și Deputatul USR de Prahova, Andrei Lupu, exclus din partid

Back To Top